free easy website builder
OAS

ODRŽAVANJE ALATNIH STROJEVA


Održavanje alatnih strojeva udžbenik je za treći razred strukovnih škola za zanimanje strojobravar i za zanimanje mehaničar alatnih strojeva , a dobrodošao je i učenicima strojarskih tehničkih škola u predmetu tehnološki procesi 


Iz recenzija: 


Dr. sc. Juraj Ljubetić: Djelo obrađuje područje održavanja alatnih strojeva u obimu koji u osnovi odgovara nastavnom programu predmeta Održavanje alatnih strojeva za srednje stručne škole. Bavi se problemima organiziranja aktivnosti održavanja i detaljno poslovima izvođenja tehnoloških procesa popravka osnovnih vrsta alatnih strojeva. Dat je čitav niz konkretnih podataka i uputa za izvođenje poslova održavanja. 


Dr. sc. Romano Motika: Djelo se preporučuje za objavljivanje kao udžbenik za edukaciju učenika u srednjim školama, kao i priručnik za djelatnike koji se bave održavanjem opreme i obradnih strojeva u metaloprerađivačkoj industriji, pošto na našem jeziku nema zasada štampanih knjiga sličnog sadržaja. 


Mr. Sc. Ivan Budin: U općoj ocjeni valjanosti, primjerenosti i sustavnosti predloženog rukopisa ističemo da rukopis zaslužuje pažnju, da je pripremljen temeljito, strukturiran sustavno i pregledno, pisan čitko i metodički primjereno uzrastu učenika. Slike su mu pregledne i čitke, veza između teksta i grafičkih ilustracija je funkcionalna. Pitanja i zadaci za procjenu znanja dobro prate i "pokrivaju" tekst, a priloženi primjeri izvorne tehničko-tehnološke dokumentacije daju rukopisu i određenu priručničku dimenziju, što ipak ne čini otklon od njegova osnovnog profila, tj. udžbenika.


 

 E books

ADRESA
Zoran Kalinić
Gromačine 24
51512 Njivice

KONTAKTI
Email: zoran (at) kalinic.info
Telefon: 095 826 89 10
POŠALJI PORUKU